VMRO-DPMNE: Pendarovski është kopje e Zaevit, të dy janë gënjeshtarë, harrojnë dhe mohojnë

0 12

“Qytetarët e dinë se Stevo Pendarovski është kopje e Zoran Zaevit. Për shkak se që të dy gënjejnë, harrojnë dhe mohojnë.

Qytetarët e Maqedonisë nuk harrojnë se Pendarovski para pesë viteve ka deklaruar se emri i shtetit nuk do të ndryshohet pa konsensus shtetëror, që tani i njëjti u bë pjesë e ndryshimit të emrit nga një referendum i pasuksesshëm.

Stevo Pendarovski është fakt se gjithçka thotë është gënjeshtër, njëjtë edhe shefi i tij Zoran Zaev.

Republikës së Maqedonisë nuk i duhet një Zoran Zaev i ri. Këtij shteti i nevojitet President i cili do të punojë në përputhje me Kushtetutën dhe do të promovojë sundimin e së drejtës.

Zaev dhe Stevo Pendarovski duhet të humbin që Maqedonia të ec përpara” , thuhet në njoftimin e VMRO DPMNE-së.

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: