Një ndër dallimet mes Ziadin Selës dhe Ali Ahmetit në zyrat brenda Kuvendit (FOTO)

0 65

Në fotot e mëposhtme shihen dyert e zyrave të Ali Ahmetit dhe Ziadin Selës në Kuvendin e Maqedonisë.

Zyrat në Kuvend janë në cilësinë e deputetëve dhe jo të liderëve partiak. Ajo që ra në sy në këto foto është se Ziadin Sela, e ka mbishkrimin vetëm në Gjuhën shqipe ndërsa Ali Ahmeti e ka edhe në Gjuhën shqipe, edhe në Gjuhën Maqedonase.

Këto foto ndoshta janë të rastësishme, por ndërlidhen me kohën e debateve për sjelljen e ligjit të gjuhës shqipe, si dhe meritat se cilit subjekt apo lider i takojnë për sjelljen e këtij ligji i cili ende nuk është në fuqi./fol

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: