Lajm i fundit: 6 vite burg për Boban Iliqin, dënohen edhe familjarët e Almirit

0 48

Gjykatësja sapo ka shqiputar dënimin për Boban Iliqin, vrasësin e Almir Aliut katërvjeçar nga Kumanova, raporton reporteri i Gazetës Lajm nga Kumanova. Gjykatësja ka shqiptuar edh dënim për familjarët e Almiritl. Babai i tij, Sedat Aliu është dënuar me 6 muaj burg, kurse Abdulla Aliu dhe Sami Demiri me nga 9 muaj.

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: