Ja nga cili qytet është shtetasi i Shqipërisë që “gjuajti” në Reçicë të Vogël

0 100

Policia ka njoftuar detajet më të reja lidhur me incidentin afër selisë së BDI-së në Reçicë të Vogël. Policia e Tetovës dhe e Kumanovës kanë ngritur padi kundër 12 personave prej të cilëve 10 janë në arrest, transmeton Gazeta Lajm.

Për shkak të dyshimit të bazuar për veprën penale “vrasje” dhe pjesëmarrje në këtë vepër, padi janë ngritur ndaj personave М.N. (40), М.H. (34), М.F. (23), М.B. (21), М.I. (21), М.М. (24) të gjithë nga fshati Cerkez i Kumanovës, pastaj ndaj R.С. (42), K.Х. (42), R.B. (41) nga Kumanova, si dhe R.D. (44) nga Çerkezi, L.B. (40) nga Elbasani (Republika e Shqipërisë) dhe D.F. (22) nga fshati Opajë, komuna e Likovës.

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: