Momenti kur Njësia speciale e Kosovës futet brenda sallës dhe e arreston Gjuriqin (VIDEO)

0 83

Policia e Kosovës sot ka arrestuar Marko Gjuriqin, të cilët e prangosën në pjesën veriore të Mitrovicës brenda një salle, ku po mbante fjalim para dhjetëra serbëve që ishin mbledhur për ta ndjekur nga afër.

Në momentin që policia u shfaq në oborrin e kësaj salle, dhjetëra qytetarë serbë të pjesës veriore të Mitrovicës u munduan ta ndalojnë aksionin e policisë, duke u konfrontuar me ata, transmeton Telegrafi.

Policia e Kosovës sot ka arrestuar Marko Gjuriqin, të cilët e prangosën në pjesën veriore të Mitrovicës brenda një salle, ku po mbante fjalim para dhjetëra serbëve që ishin mbledhur për ta ndjekur nga afër.

Në momentin që policia u shfaq në oborrin e kësaj salle, dhjetëra qytetarë serbë të pjesës veriore të Mitrovicës u munduan ta ndalojnë aksionin e policisë, duke u konfrontuar me ata, transmeton Telegrafi.

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: