“Ish-i im shkonte pas të tjerave”, sportistja shqiptare tregon për herë të parë arsyen pse është ‘single’

101

Atletja e njohur Klodiana Shala ka treguar për herë të parë arsyen pse është single. Shala ka theksuar se ajo vdes që partneri i saj t’i ketë sytë vetëm për të, ndërsa tregon se ish të dashurit e saj nuk e kanë bërë një gjë të tillë por e kanë “tradhëtuar”.

“E kam thënë që nga fjalia ime nëse e ke vënë re në disa emisione, unë jam duke vdek, vdes që i dashuri im të jetë xheloz dhe të bëjë vetëm mbas meje që të më shikojë mua si princeshë. Kjo len me kuptu që ishi im ka pas pa të tjerat, kaq edhe shnet, prandaj jam vetëm”, – tregoi Klodiana në emisionin ftesë në 5.

SHARE