Telefoni për njerëzit që nuk e duan Facebook-un dhe rrjetet tjera sociale

0 147

Ky telefon është idael për ata persona që duan të pushojnë nga rrjetet sociale.

Telefoni është qa i madh sa një kartë identiteti dhe i hollë vetëm 6.5 mm, ka mbështetjen 4G dhe aftësinë për të dërguar mesazhe me tekst, e cila është ende një nga funksionet më të rëndësishme të një telefoni tipik. Telefoni i ri gjithashtu ka një alarm, një folës më të madh, një lidhje USB-C të ngarkimit dhe një pajisje navigimi krah për krah.

Telefoni mund të blihet për 250 $, ndërsa kostoja e tij e mëpasshme duhet të jetë 400.

Jep pergjigje

E-Maili juaj nuk Publikohet

%d bloggers like this: